Neem contact op ›

jonge moederwerk

Jonge Moederwerk


Het Jonge Moederwerk (JMW) ziet het als haar taak om zoveel mogelijk jonge moeders uit Almelo en omgeving te ondersteunen bij allerlei verschillende dingen die op hun pad komen. Dit kan variëren van hulp op het gebied van financiën, kinderopvang, zwangerschapsbegeleiding, opvoedingsondersteuning en allerlei andere zaken die geregeld moeten worden. Ook organiseren we twee keer per jaar een speelgoed- en kledingbeurs.

Uiteraard zijn er ook jonge moeders die alles al geregeld hebben en die het wel ontzettend leuk vinden om andere jonge moeders te ontmoeten. Elke donderdagochtend organiseren we een inloopochtend. Er is dan opvang voor de kinderen aanwezig, zodat jij lekker met andere moeders kunt bijpraten over alles wat jullie bezig houdt. De begeleidsters van het jonge moederwerk zijn hier bij aanwezig, zodat je gelijk vragen kunt stellen.

We werken altijd vanuit de wens van de jonge moeder. Je kunt dan ook met al je vragen bij ons terecht. Soms willen jonge ouders meer weten over de ontwikkeling van hun kindje of raken ze verzeild in de wirwar van zaken die geregeld moeten worden tijdens de zwangerschap. Wij zijn er om jou de weg te wijzen. Samen stellen we een plan op met daarin jouw doelen, waar we in 18 maanden samen naartoe gaan werken.

De doelgroep


Alle meiden uit Almelo en omgeving die zwanger zijn of al een kindje hebben, in de leeftijd tot en met 23 jaar. Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je bij ons terecht.


Contact


Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de begeleidsters van het Jonge Moederwerk.

Saskia Staman, 06 - 23 92 90 30, s.staman@scoopwelzijn.nl
Melanie Hazelhoff, 06 - 14 77 04 18 m.hazelhoff@scoopwelzijn.nl
MFA Eninver: 0546 - 458 751 (behalve woensdag)

Het Jonge Moederwerk van Scoop heeft een eigen Facebook!
www.facebook.com/scoop.jongemoeders
Ook hier kun je terecht met vragen of informatie.

Inloopochtend


Elke donderdag is er een inloopochtend tussen 10.00 en 11.30 uur in wijkcentrum Eninver (Apollolaan 1, Almelo). Je mag altijd vrijblijvend binnenlopen voor informatie.

Handige links:
www.tienermoeders.nl