Neem contact op ›

300 paar handen beschikbaar!

08 juni 2017

Almelo Doet


woensdag 6 september 2017
13.30-16.30 uur

Wat is Almelo Doet?

Een aantal jaren geleden is de gemeente Almelo gestart met 'Almelo Doet'. Dit is een maatschappelijke activiteit voor medewerkers van de gemeente Almelo die niet alleen leuk is, maar ook betekenisvol voor de stad.

Hoe?

Medewerkers van de gemeente Almelo zetten zich in voor goede doelen op woensdagmiddag 6 september. Op deze manier leren ze elkaar beter kennen, versterken ze het groepsgevoel èn geven ze de stad iets terug.

Heeft u klus(sen) voor Almelo Doet?

Scoop Vrijwilligers is net als voorgaande jaren door de gemeente Almelo gevraagd klussen te zoeken voor deze middag. Graag horen wij of 'Almelo Doet' tijdens deze middag ook (weer) voor uw organisatie iets kan betekenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt denken aan: een spelletjesmiddag organiseren voor ouderen, meedraaien met een sportactiviteit, bezoek aan een tuincentrum met cliënten, opknappen van een tuin, schilderen van een ruimte of wandelen met bewoners. Als er aan het einde van de middag maar zichtbaar resultaat is, waar beide partijen met voldoening op terugkijken. De gedachte is om in deze relatief korte tijd echt een verschil te maken.

Wat krijgt u daarvoor terug?

Een boost in onderhoud of een upgrade van bepaalde zaken. Stelt u zich voor dat een groep (4 of meer medewerkers) in één middag uw bewoners/cliënten een leuk uitje bezorgt door een ijsje met hen te gaan eten in de stad of een schoolplein opknapt. En wellicht vinden deze 'parttime' vrijwilligers uw organisatie zó leuk dat zij besluiten ook in hun eigen vrije tijd voor uw organisatie te kiezen!

Project of klus aanmelden

Dit kan tot uiterlijk 15 juli 2017. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op. U kunt uw activiteit of klus aanmelden via vrijwilligers@scoopwelzijn.nl of telefonisch: 0546-544110.

Met vriendelijke groet,

Annemarie Degger en Crista ten Hove