Neem contact op ›

Mentorproject Almelo zoekt vrijwilligers

24 april 2017

Wil jij een verschil maken voor een jongere en samen de uitdaging aangaan?
Scoop welzijn zoekt sportieve, enthousiaste en positieve vrijwilligers voor het Mentorproject Almelo. Het Mentorproject brengt jongeren (tussen de 11 en 23 jaar) in contact met een vrijwillige, volwassen mentor. Kom jij ons team versterken? Op 20 mei is er weer een training voor nieuwe mentoren dus meld je aan!
Als mentor ben je begaan met de belevingswereld van jongeren en geef je hen een extra steuntje in de rug. Je begeleidt een jongere gemiddeld één keer per week, gedurende één of twee uur. Het doel is bijvoorbeeld het positief beïnvloeden van de jongere: samen erop uit gaan, het verbeteren van de schoolprestaties, het vergroten van het zelfvertrouwen of het stimuleren van sociale contacten en activiteiten.
Van vrijwilligers vragen wij minimaal een voltooid mbo-diploma of een vergelijkbare opleiding. Maar ook gezond verstand, een positieve levenshouding en het zich kunnen inleven in het leven van de jongeren van nu.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vragen, neem contact op met Marieke Peerbolte, Coördinator Mentorproject Scoop welzijn, telefoonnummer 06 – 24 32 16 68, m.peerbolte@scoopwelzijn.nl