Neem contact op ›

Stages

Scoop werkt in de gemeente Almelo op een breed sociaal gebied voor alle leeftijdscategorieën. Dit werk wordt door beroepskrachten uitgevoerd met ondersteuning van vrijwilligers en stagiaires. Gedurende het hele jaar zijn er mogelijkheden om stage te lopen bij verschillende afdelingen. Jaarlijks krijgen ongeveer 75 stagiaires vanuit het MBO en HBO de gelegenheid hun theoretische kennis in de praktijk te brengen.

Kinder- en meidenwerk


In heel Almelo voert Scoop kinder- en meidenwerk. Denk hierbij aan: kinderclubs, meidenclubs, zomerspelweken, huttenland, buitenschoolse activiteiten en diverse educatieve trajecten; zoals kookclub en het normen- en waardenproject.

Tiener- en jongerenwerk


Tiener- en jongerenwerk wordt uitgevoerd voor alle tieners en jongeren in Almelo in de leeftijd van 10 t/m 23 jaar. Voorbeelden van activiteiten zijn: tienerinlopen, jongereninlopen, sportactiviteiten en de ZomerWijkWeken.

Is het kinder- en meidenwerk of tiener- en jongerenwerk iets voor jou, maar heb je nog vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met de stagecoördinatoren Melanie Hazelhoff en Lisette van Ruth
via stage-ktjwerk@scoopwelzijn.nl.

Bemiddelingsmedewerker participatie voor 3e jaars HBO student


De stagiaire is als Bemiddelingsmedewerker participatie verantwoordelijk voor het plaatsen van kandidaten met een bijstandsuitkering naar activeringsplekken. De stagiaire is de spil tussen de kandidaat en de maatschappelijke organisatie waar de kandidaat een bijdrage gaat leveren in de vorm van maatschappelijke inzet.
De functie is beschikbaar voor 3e jaars HBO studenten bij voorkeur in de richting van MWD, SJD, HRM of P&A. Mocht je interesse hebben dan kan je het functieprofiel opvragen of gelijk een korte motivatie met CV mailen naar Petra Schumer-Westra, p.schumer@scoopwelzijn.nl


Open sollicitaties


Een open sollicitatie voor andere werkgebieden kun je sturen naar sollicitatie@scoopwelzijn.nl