Neem contact op ›

Huttenland is genomineerd voor de Slingeraward

13 juni 2014

Huttenland is genomineerd voor de Slingeraward.
Afgelopen zomer heeft Foodconnect “passie voor eten” Huttenland gesponsord met een warme maaltijd voor onze 40 vrijwilligers. De vrijwilligers konden hierdoor tijdens hun pauze genieten van een warme maaltijd en weer energie opdoen voor onze vlammende afsluiter, het Sloophuttenfeest.
Deze sponsoring was mogelijk gemaakt door De Slinger (www.deslingeralmelo.nl) die bemiddeld heeft tussen Huttenland en Foodconnect. Elk jaar reikt De Slinger een prijs, de Slingeraward, uit voor een match die ze gemaakt hebben. De match huttenland / Foodconnect is dit jaar genomineerd voor deze Slingeraward.
De nominatie met de meeste stemmen sleept deze prijs in de wacht. Het zou mooi zijn als huttenland dit jaar de Slingeraward wint. Hiermee wordt niet alleen huttenland positief onder de aandacht gebracht, maar ook het feit dat wij altijd erg blij zijn met de grote inzet van onze vele vrijwilligers.
Dus breng je stem uit via info@deslingeralmelo.nl en stem op Match 1 Match : Levering van warme maaltijden voor circa 40 vrijwilligers van Huttenland.