Neem contact op ›

VVE Thuis

VVE thuis voor peuters en kleuters, voorheen Kleuter- en PeuterplusDe eerste jaren zijn heel belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Ouders spelen hierbij een grote rol. De manier waarop u speelt en praat met uw kind heeft veel invloed op de ontwikkeling van uw kind. Uw kind kan spelenderwijs veel leren.
VVE thuis helpt u hierbij.


Wat is VVE thuis:


VVE thuis peuters en kleuters is een programma voor ouders met kinderen van 3 -6 jaar. U krijgt activiteiten die u thuis kunt doen aangeboden en die sluiten aan bij het thema van de basisschool van uw kind. Zo leert uw kind nog meer en leert u hoe u uw kind kunt ondersteunen en stimuleren.

Materialen:


U krijgt bij elk thema een themaboekje en hierin leest u welke activiteiten u kunt doen en hoe u dat het beste kunt doen. Tevens krijgt u een spelkist en verteltas met prentenboek in bruikleen.

Ondersteuning:


U hoeft VVE thuispeuters en kleuters niet alleen te doen. Bij ieder thema is er een ouderbijeenkomst op school of bij u in de buurt. U krijgt dan uitleg over de activiteiten en informatie over de ontwikkeling van uw kind.
Deze ouderbijeenkomsten vinden 1 keer per 2 weken plaats.

Waar en wanneer:


We zijn met het programma in september 2011 gestart. De bijeenkomsten duren anderhalf uur.

Vragen :


Heeft u belangstelling of wilt u nog meer informatie, dan kunt u contact opnemen met:

Tjarda Rodijk
06 - 13 71 70 22
t.rodijk@scoopwelzijn.nl
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag

Mirjam Knuif
06 - 39 71 52 88
m.knuif@scoopwelzijn.nl
Bereikbaar op maandag en donderdag